Sådan gør du
- Log ind på app.bygmer.dk eller i Bygmers app.
- Tryk Indstillinger, og tryk derefter Slet konto.
- Er du ejer af firmaet, så tryk "Bed om at slette firmaet". Ellers tryk "Bed om at blive fjernet".
- Vi sender et link til din login-mail. Åbn det inden for 24 timer, og tryk "Ja, slet". Der sker intet, før du har trykket.
Kan du ikke logge ind, så skriv til kontakt@bygmer.dk fra den mail, du logger ind med, og skriv at du vil have kontoen slettet.
Det bliver slettet
Er du ejerFirmaet bliver slettet med tilbud, kunder, projekter, billeder, målinger og de brugere, der kun er med i dit firma. Hent det, du skal bruge, før du sletter, fx fakturaer og tilbud som PDF.
Er du makker eller ansatDu bliver fjernet fra firmaet, og din konto bliver slettet. Firmaets tilbud og kunder bliver hos firmaet, fordi de hører til firmaet.
Bruger du Bygmers app, ligger en krypteret kopi af dine data på telefonen. Den slettes, når du logger ud af appen eller sletter appen.
Hvornår
Har firmaet aldrig sendt et tilbud og har det intet abonnement, bliver det slettet, så snart du har bekræftet. Ellers ser vi anmodningen igennem og gennemfører den senest 30 dage efter, at du har bekræftet. Du forlader firmaet med det samme, hvis du ikke er ejer.
Det gemmer vi efter sletningen
- Vores fakturaer til dig for dit abonnement og de tilhørende regnskabsdata, i 5 år fra afslutningen af regnskabsåret, fordi bogføringsloven kræver det.
- Sendte afleveringsrapporter, kun hvis firmaet har valgt at beholde dem i 5 år fra afleveringen, så kunden stadig kan se dem.
- Priser uden navne og uden kunder, som ikke kan føres tilbage til dig eller dit firma.
- Data kan ligge i vores krypterede backups, indtil backuppen udløber.
Læs mere i privatlivspolitikken.